Jeg er faldet pladask for disse forfattere

Jeg elsker at læse bøger, og når jeg finder en forfatter, jeg virkelig kan lide, så føles det næsten som om jeg har fundet en skat. Der er noget magisk ved at finde en forfatter, der forstår dig, og som ved hvordan man skriver historier, du ikke kan lægge fra dig. Her er tre forfattere, jeg er faldet pladask for:

Katrine Engberg

Katrine Engberg er en dansk forfatter, der debuterede i 2018 med kriminalromanen Krokodillevogteren. Hendes bøger handler om politimanden Jeppe Kørner, der løser mystiske mordgåder, og jeg elsker hendes skarpe og humoristiske fortællinger. Katrine Engberg forstår virkelig at fange læserens opmærksomhed, og jeg kan ikke vente med at læse hendes næste bog.

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen er en dansk forfatter, der er mest kendt for sin krimiserie om Afdeling Q. Jussi Adler-Olsen skriver spændende og nervepirrende historier, der får én til at holde vejret. Jeg har læst alle bøgerne i Afdeling Q-serien, og jeg elsker hver eneste af dem.

Jo Nesbø

Jo Nesbø er en norsk forfatter, der er kendt for sin krimiserie om politimanden Harry Hole. Jo Nesbøs bøger er spændende, velskrevne og sætter gang i fantasien. Jeg har læst nogle af bøgerne i Harry Hole-serien, og jeg elsker dem alle. Jo Nesbø er en af mine yndlingsforfattere, og jeg glæder mig til at læse hans næste bog.

Hvem skal du vælge og hvorfor?

Det er svært at vælge en favoritforfatter, fordi jeg elsker dem alle. Men hvis jeg skulle vælge en forfatter, der skulle følge mig resten af mit liv, så ville det være Jo Nesbø. Jeg elsker at læse bøgerne om Harry Hole, og jeg glæder mig til at læse Jo Nesbøs næste bog. Dog vil jeg klart også anbefale dig Katrine Engberg, hvis du gerne vil læse en ny, dansk forfatter, der skriver spændende bøger.

Hvor finder du andre spændende danske forfattere henne?

Hvis du gerne vil finde andre spændende danske forfattere, kan du tjekke en bogforhandler som Bog & Idé ud. Her kan du finde danske forfattere og se eksempler på deres bøger. Dertil kan du jo altid hoppe på nettet eller de sociale medier og se hvad andre anbefaler.

Konklusion

Det er ikke altid nemt at finde gode bøger, så derfor er det rart at finde en forfatter, der virkelig kan noget. Der er noget magisk ved at finde en forfatter, der forstår dig, og som ved hvordan man skriver historier, der får dig til at læse hele natten.